mandag den 14. september 2009

Det fortryllede skjold af Peter Gotthardt

Det fortryllede skjold er første del i serien ” Elverdronningens riddere, det er en rigtig god historie.

Pigen Nellike kommer til dronning Ærenpris’ slot, Ærenpris der er elvernes dronning. Nellike har brug for dronningen hjælp, da hendes fars borg i klippedal er under belejring af en jætte. Jætten dræber hver dag en af grevens krigere.

Dronningens stalddreng – Hassel – tager med Nellike til borgen. Undervejs kommer de til en hytte, hvor de får lov at overnatte. Men hyttens ejer er en troldmand, der tjener Skyggernes konge. Troldmanden tryller en falsk Nellike frem og lader den falske pige tage med Hassel og han bliver lokket i en fælde.

I hytten vågner den rigtige Nellike og får at vide at Hassel er stukket af. Hun tager ud for at lede efter ham, men kan ikke finde ham i skoven. Hun møder nogle skovdværge, som fortæller hende om trolden, der har taget Hassel og de tilbyder at hjælpe hende med at befri ham.

Hvordan det lykkes for Nellike at redde Hassel og hvorfor bogen hedder ”Det fortryllede Skjold”, det kan du finde ud af, ved at læse historien om Hassels kamp mod de onde kræfter fra Skyggernes rige.

Læs også de andre bøger i serien ”Elverdronningens riddere” – hvor Hassel kommer i kamp med andre væsner fra Skyggernes rige.

Se om bogen er hjemme



Læsehest - Dorte:”- Jeg kan godt love jer – at det er spændende læsning”.

Ingen kommentarer: