fredag den 7. august 2009

Fotosjov


En flot dekoreret Cille Mogensen (hvis nogen skulle være i tvivl)






Fotosjov på Sorø Børnebibliotek

Torsdag d. 6. august havde Børnebiblioteket sat computere frem, så børnene kunne lave sjov med deres eget billede.

Der blev taget nogle pæne portrætter, som der så blev leget med. Det portræt som børnene fik med hjem, var ikke helt det samme, som det der var blevet taget af dem. De havde pludseligt fået store ører eller en mærkelig næse, fx en klovnenæse. Der var også nogle, der havde fået nogle meget flotte pink læber eller en indviklet frisure.

Der blev i hvert fald grinet en hel del, når man sad og så på de andres ”smukke” billeder. Børne-ne fik til sidst printet deres billede ud og fik internetadressen med fotoprogrammet med hjem, så de kunne lege videre derhjemme. Det skal der nok komme mange flotte billeder ud af i fremti-den.

Torsdagens arrangement, var den sidste ”Kreative torsdag” på Sorø Børnebibliotek. I løbet af sommeren er der blevet fremstillet en masse kreative ting, som børnene har fået med hjem. Der er blevet filtet; knyttet, klippet og klistret og ikke mindst hygget. Børnebiblioteket vil gerne tak-ke de mange børn, der har besøgt os om torsdagen og har været med til at gøre Børnebiblioteket kreativt

Ingen kommentarer: