mandag den 18. januar 2010

Kom og find den hemmelige agent på Biblioteket

Nu går den vilde agent kodejagt i hele landet og Ramasjang har skjult 200 agenter på biblioteker rundt omkring i landet - og altså også på et bibliotek i nærheden af dig. Alle børn inviteres fra den 15. januar til at deltage i jagten på titlen som Ramasjang-agent.

Ramasjang Live sætter gang i kodejagten i tv-programmet og på hjemmesiden, og her udfordres DU til at finde den første kode, som er det hemmelige løsen til hjælp fra de skjulte agenter. Missionen er klar! DU har nu mulighed for at blive Ramasjang-agent, få ringetoner, agentdiplom og deltage i lodtrækningen om flotte præmier HVIS DU gennemfører kodejagten.

Agenten på Sorø, Dianalund og Stenlille Bibliotek arbejder i det skjulte og DU må selv finde ud af, hvem det er, blandt de ansatte. Når agenten hører det rigtige kodeord, hjælper han eller hun dig videre i kodejagten.

Nu gælder det altså om at spidse ører og øjne når DU lukker op for Ramasjang Live eller surfer på www.dr.dk/ramasjanglive fra i dag. Her skjuler sig nemlig det første kodeord, som giver adgang til den videre kodejagt. Kodejagten slutter 15. februar.

Ingen kommentarer: