tirsdag den 26. juli 2011

Regnvejrssommer = læsesommer

Det kan godt være at det synes trist med regnen og den kølige sommer. Men ligesom det drypper udenfor, så drypper det i Børnebiblioteket med lånere/læsere.

Igen i år sommerlæses der på Børnebiblioteket og det bør intet barn gå glip af. Man læser 5 bøger og kommer ned og fortæller om dem på Børnebiblioteket og så modtager man en bogpræmie.

Indtil nu har 91 børn benyttet sig af tilbuddet og det er sjovt både for dem, deres forældre og personalet.

Davis og Thomas er 2 af de mange børn, der har læst i deres sommerferie og man kan se på dem, hvor sjovt det er at være sommerlæser. David og Thomas er ved at vælge deres bogpræmie, som de har arbejdet for i deres ferie. Det er svært men børnebibliotekar Anne-Mette hjælper dem.


Så hvis man sidder derhjemme og keder sig og er et barn i skolealderen - så kom forbi og deltag. Vi sommerlæser til og med lørdag d. 13. august. Og personalet hjælper gerne med med at finde nogle gode sommerbøger.
Udover at have sommerferielæsning - har vi også spil, musik, film og lydbøger, som er gode at have, når regnen bare siler ned udenfor. Kom ned og besøg os på Børnebiblioteket.

Ingen kommentarer: