fredag den 8. juli 2011

Tid til netcafé på Børnebiblioteket og lidt om World of Warcraft

Denne gang bliver det fredag den 15. juli kl. 18:30-22:00 og igen er det for de 9-16 årige.

Børnebiblioteket bliver fyldt med computere og hver deltager får adgang til en af dem hele aftenen. Spil på internettet eller prøv vores Nintendo Wii. Du kan også spille World of Warcraft og få hjælp, hvis du ikke har prøvet det før. Har du lyst til bare at surfe rundt, er du også velkommen til det. Det er DIG der bestemmer denne aften.

Tilmelding på telefon 5787 7005. Begrænset antal pladser.

Hvis du selv har en bærbar computer, som du har lyst til at tage med, så er du velkommen. På Børnebiblioteket er der trådløst netværk, som du kan koble dig på. Vi skal bare vide det ved tilmeldingen, så vi kan lave en plads til din computer.


World of Warcraft for både piger og drenge


Billedet er fra WOW-workshoppen i torsdags, hvor 17 børn og unge fik prøvet og spillet World of Warcraft i et par timer - og lidt til.

Flere ville vide, hvordan man laver en konto til spillet. Det kræver en Email-adresse og en forælder. Man går ind via http://www.trywarcraft.com/ eller på http://eu.battle.net/en/. Følg vejledningen herinde eller kig forbi Biblioteket tirsdag-fredag i næste uge (12.07-15.07) og spørg efter Kirsten, så giver jeg gerne en hjælpende hånd. Ring evt. først på telefon 57877005, da jeg har skiftende vagter. Herefter vil jeg først være at træffe igen fra mandag den 8. august.

Ingen kommentarer: