fredag den 8. februar 2008

Engelbert den Enorme [Møggård 1/3] af Paul Stewart

Hvis man er en af dem, der godt kan lide et godt grin – så er denne bog alle tiders. Troldmanden Randalf den Vise, har brug for en heltemodig kriger til at frelse landet Møggård fra Engelbert den Enorme. Og med den eneste trylleformular han kan [halve trylleformular] tryller han drengen Joe og hunden Henry til Møggård. Sammen med undulaten Veronica og utysket Norbert den Ikke-Særlig-Store – tager Randalf den Vise, Henry og Joe af sted for at hjælpe Hornbaronen i kampen mod Engelbert den Enorme.

Vennerne møder mange sjove ting på deres vej, bla.: Flyvende klædeskabe, bissende bestik, alfer og stinksvin. Så hvis du gerne vil vide om drengen Joe og hans nye venner kan besejre Engelbert den Enorme – så læs denne hylende sjove serie.

Bogen anbefales til oplæsning fra 7 år og selvlæsning fra 10 år.

Læsehest: Dorte (Børnebibliotekar)

Læsehesten grinede også anden gang hun læste den. Man kan ikke lade være med at grine af det bange utyske Norbert og den spydige undulat Veronica og den klodsede troldmand Randalf. Og den mægtige hornbaron, der er under tøflen – hans hysteriske kone Ingrid, som absolut vil have syngende gardiner ellers … vil hun farve Hornbaronens hår grønt…

Ingen kommentarer: