fredag den 22. februar 2008

Sprogkufferterne har holdt deres indtog på Sorø Børnebibliotek

Og det lyder jo meget godt, men hvad er en sprogkuffert egentligt?

En sprogkuffert er en kuffert der indeholder mange forskellige ting, lige fra bøger over spil til udklædningstøj og dukker. Indholdet i sprogkufferterne bruger man når man som voksen skal hygge sig med et eller flere børn. Man kan læse, spille, lege, og selv finde på forskellige sjove historier. Formålet med brugen af sprogkufferterne er, at de voksne igennem samtaler med barnet/børnene får udviklet barnets ordforråd.

Det er vigtigt, er at der altid er en voksen med når kufferten bruges, for på den måde sikres det, at tingene i sprogkufferterne behandles ordentligt, og at alle tingene bliver afleveret igen ved endt låneperiode.

Du kan låne sprogkufferterne i hele 30 dage, det vil sige, at du i 30 dage har god og sjov underholdning til dit/dine børn.

Da vi kun har et begrænset antal sprogkufferter, kan det ske, at alle sprogkufferter er udlånt, når du kommer på Biblioteket, men som med alle andre af Bibliotekets materialer kan du reservere sprogkufferterne via søgemaskinen på vores hjemmeside http://www.soroebib.dk/ ligesom vi kan skaffe sprogkufferter til dig fra andre Biblioteker i Danmark.

Børnebibliotekar Anne-Mette

Ingen kommentarer: