onsdag den 22. juli 2009

Netcafé på Børnebiblioteket

I går var der endnu en gang netcafé på Børnebiblioteket. Denne gang deltog 13 børn og unge i alderen 9-14 år. Det hele startede kl. 18:30 og sluttede igen kl. 22. Bare det at komme på Biblioteket udenfor åbningstiden giver en særlig stemning.

Under hele forløbet blev der spillet forskellige spil på internettet og World of Warcraft på computerne - og der blev spillet Olympic games på Wii'en og øvet Guitar Hero på PS3 til den store guldmedalje. Der var nogle rigtigt seje drenge, der kunne fyre den af på ekspert - mens vi andre måtte hakke os igennem. Tak for det, det var en fornøjelse at se, hvor langt man kan nå, hvis man øver sig rigtigt meget.

Der var 6 drenge, som gik sammen i en gruppe, og spillede sammen i World of Warcraft, mens de snakkede med hinanden undervejs henover bordene. De havde det rigtigt sjovt. Alt i alt var det en rigtig god spilleaften, hvor selv bibliotekarerne (Kirsten & Helle) fik spillet både computer og Guitar Hero.

Der var stor interesse for, at vi igen laver netcafé, så nu må vi se...


Det er nu muligt at spille World of Warcraft på Børnebibliotekets computere (bagerst i rummet), så kom og spil, hvis du har din egen konto - ellers kan vi måske hjælpe med at lave en prøvekonto, som gælder i 10 dage.

Ingen kommentarer: